Nejnovější recenze ze sekce Hnojiva
Dle mých letitých zkušeností je Arbosan nejlepší přípravek na ošetřování ran stromů atd. Řezné rány zamazávám ale štětcem. Arbosan brzy zasychá, nepraská, nesmršťuje se a je odolný vůči povětrnostním podmínkám. Po dalším přetření vydrží několik let a rány se krásně zavalují. S přiloženou houbičkou nemám dobré zkušenosti. Nevýhoda aplikace štětcem je, že Arbosan rychle zasychá a štětec je vhodné oplachovat vodou.
- Používám již několik let - velká spokojenost
- Nemusím používat žádné postřiky, rostliny jsou bez chorob - až na Delikáno
- snad dobrý
- na doporučení tak uvidíme
- kvalitní hnojivo
spokojenost
Aplikovali jsme poprvé, výsledky zatím nelze hodnotit
- použila jsem poprvé ,protože mi přijde že zeminy pro květiny nejsou dostatečně kypré .Pokud je tam větší obsah rašeliny.Časem dosti tvrdnou,zatuhnou nebo jak.. Myslím,že tohle je dobrá volba. Lepší než keramzit.Ještě by mohli mít v nabídce vertikulit.Ten se jen tak sehnat nedá. :-(
- granulovaný vápenec přisypávám do nádob k rostlinám.Pomalu se uvolňuje
- u obou objednaných vápenců, jak granule tak mletý,byla dobrá cena .A zákazník "nekrvácí" ani kvůli poštovnému
preparát ozkoušený jen jednou, koupeno na doporučení, výhodou je vysoká koncentrace.
- vyvážené složení
balení na celou sezónu
Výborné hnojivo.
Výborné hnojivo.
zatím vyhovuje a pomáhá
Použil jsem jednou, čekám, na výsledek.
Funguje, jak má
ok
- zcela přírodní hnojivo
Na toto jsem čekal. Konečně mám zcela přírodní alternativu hnojení mé zahrádky.
Teď jsem objednal Mesiho žížalí čaj ve skleněné lahvi, je to myšleno jako dárek pro jinou pěstitelku.